ØKOLOGISK
NYHED

Smagekasse

#Bio Smagekasse

DKK449.00

6 økologiske #Bio vine i én smagekasse.

ØKOLOGISK
NYHED
DKK69.00

Gylden gul farve, duft af æble og urter, blomsteragtig smag med præg af citrus.

ØKOLOGISK
NYHED
DKK89.00

Duft af blomster og smagsnoter af æbler og pære, med delikate og fine bobler.

ØKOLOGISK
NYHED
DKK89.00

Duft af røde bær og moreller, tør og fyldig smag med noter af kirsebær.

ØKOLOGISK
NYHED
DKK79.00

Lys rød farve, duft af hindbær, vilde jordbær, violer og modne druer, smag af moreller og mandler.

ØKOLOGISK
NYHED
DKK89.00

Fløjlsblød duft af røde bær, intens smag af modne bær, med strejf af sort peber og vanilje.

NYHED

Aglianico del Vulture

Re Manfredi Rosato Basilicata IGT

DKK89.00

Duft af bær og blomster - smag med noter af jordbær, hindbær og en snert af vanilje.

ØKOLOGISK
NYHED
DKK69.00

#Bio Rosé er en skøn økologisk rosévin, der kombinerer friskheden med en lang og aromatisk smag af kirsebær og violer. Druerne er dyrket på de østlige skråninger omkring Gardasøen i Verona-provinsen. Kan drikkes som aperitif på terrassen eller til antipasti, fisk eller retter med lyst kød

DKK499.00

For at fejre foråret og sommerens komme, har vi samlet vores bedste forfriskninger i en smagekasse, der giver dig mulighed for at gå på opdagelse i 6 flasker af det bedste Norditalien kan producere til en stille stund i solen.

DKK1,110.00 DKK1,050.00

Forkæl dig selv med en smagekasse af vores bedste rødvine fra Nino Negri. Vi har samlet 6 af de bedste flasker fra Norditaliens førende vinhus. Nino Negri, producerer eksklusiv vin på de stejle skråninger af de italienske alper i Valtellina-dalen, der grænser op mod Schweiz, og nu kan du købe seks forskellige flasker med meget forskellig karakter.

DKK149.00

SCIUR er produceret på 100% Chiavennasca (Nebbiolo) og overrasker med en usædvanligt sart, fin og raffineret smag, kombineret med et fuldt register af smagsnuancer der giver en uforglemmelig oplevelse. Vinen er produceret bæredygtigt, fuldstændig uden brug af pesticider og involverer adskillige innovative metoder udviklet specifikt i SCIUR-projektet.

DKK139.00

En fremragende mousserende vin, der er produceret på de 2 champagnedruer Chardonnay og Pinot Noir – og 100% efter champagnemetoden. Fra topproducenten Nino Negri i Valtellina-dalen. En sikker vinder til en champagne-menu!