Rainoldi Brut Rosé – en skøn vin fra vinproducenten Casa Vinicola Aldo Rainoldi i Valtellina-dalen i Lombardiet.
Vinen er lavet efter den traditionelle champagnemetode (Metodo Classico i Italien), hvor gæringen af vinen sker på flaske – i dette tilfælde i 36 måneder (champagne kræver minimum 12 mdrs. lagring). Druerne er Nebbiolo, Pignola og Rossola, og det er der kommet en fantastisk velsmagende og blød mousserende vin ud af. Vinen er smuk løgskals-farvet – og har vedvarende og behagelige bløde bobler.
En all-round vin, som er ideel både som aperitif og sammen med lette fiske- og skaldyrsretter. Anbefalet serveringstemperatur ca. 10 grader C.
DKK139.00 DKK125.00
Rainoldi Brut Rosé – lavet efter den traditionelle champagnemetode (Metodo Classico i Italien), med 36 måneders gæring i flaske. Druerne er Nebbiolo, Pignola og Rossola. Velsmagende og blød mousserende vin, smuk løgskals-farvet, med vedvarende og behagelige bløde bobler. En all-round vin, som er ideel både som aperitif og sammen med lette fiske- og skaldyrsretter. Anbefalet serveringstemperatur ca. 10 gr. C.
Description
Related products
Fløjlsblød duft af røde bær, intens smag af modne bær, med strejf af sort peber og vanilje.
Proemio er Santis topvin, en blanding af Corvina, Corvinone og en lille mængde Rondinella. Fyldig, intens og krydret. Smagsnuancer af modne blommer, solbær og tranebærsyltetøj med et hint af appelsinskal. Den kærtegner ganen med en fornemmelse af runde, fløjlsagtige tanniner og behagelig syre.
Sassorosso er en all-round Nebbiolo-vin fra topproducenten Nino Negri i Valtellina-dalen i Lombardiet. En meget lettilgængelig vin med relativt lavt tanninindhold - blød og velafbalanceret.
Gylden gul farve, duft af æble og urter, blomsteragtig smag med præg af citrus.
Duft af blomster og smagsnoter af æbler og pære, med delikate og fine bobler.
En karakteristisk italiensk Pinot Grigio med duft af vilde blomster, honning og banan. Smagen er en blanding af let moden frugt, mineralsk og en anelse syre.
En dejlig gylden hvidvin, der kan nydes som aperitif eller til mad! Lavt syreindhold – og med sødme.
SCIUR er produceret på 100% Chiavennasca (Nebbiolo) og overrasker med en usædvanligt sart, fin og raffineret smag, kombineret med et fuldt register af smagsnuancer der giver en uforglemmelig oplevelse. Vinen er produceret bæredygtigt, fuldstændig uden brug af pesticider og involverer adskillige innovative metoder udviklet specifikt i SCIUR-projektet.