Flip book element

#Bio Bardolino Chiaretto Vino Biologico DOC 2018

DKK69.00

#Bio Rosé er en skøn økologisk rosévin, der kombinerer friskheden med en lang og aromatisk smag af kirsebær og violer. Druerne er dyrket på de østlige skråninger omkring Gardasøen i Verona-provinsen.

Kan drikkes som aperitif på terrassen eller til antipasti, fisk eller retter med lyst kød

Category: Tag:
Read more

Hvid, rosé og bobler | Smagekasse

DKK499.00

For at fejre foråret og sommerens komme, har vi samlet vores bedste forfriskninger i en smagekasse, der giver dig mulighed for at gå på opdagelse i 6 flasker af det bedste Norditalien kan producere til en stille stund i solen.

Category:
Read more

Smagekasse med top-rødvin

DKK1,110.00 DKK999.00

Forkæl dig selv med en smagekasse af vores bedste rødvine fra Nino Negri. Vi har samlet 6 af de bedste flasker fra Norditaliens førende vinhus. Nino Negri, producerer eksklusiv vin på de stejle skråninger af de italienske alper i Valtellina-dalen, der grænser op mod Schweiz, og nu kan du købe seks forskellige flasker med meget forskellig karakter.

Category:
Read more

SCIUR Valtellina Superiore 2013 DOCG

DKK149.00

SCIUR er produceret på 100% Chiavennasca (Nebbiolo) og overrasker med en usædvanligt sart, fin og raffineret smag, kombineret med et fuldt register af smagsnuancer der giver en uforglemmelig oplevelse. Vinen er produceret bæredygtigt, fuldstændig uden brug af pesticider og involverer adskillige innovative metoder udviklet specifikt i SCIUR-projektet.

Read more

Cuvée Negri – VSQ 2017

DKK139.00

En fremragende mousserende vin, der er produceret på de 2 champagnedruer Chardonnay og Pinot Noir – og 100% efter champagnemetoden. Fra topproducenten Nino Negri i Valtellina-dalen. En sikker vinder til en champagne-menu!
Read more

IL Manfredi Bianco Basilicata – IGT 2018

DKK89.00

En dejlig gylden hvidvin, der kan nydes som aperitif eller til mad! Lavt syreindhold – og med sødme.

Read more

Ca’Brione – Bianco Alpi Retiche – IGT 2018

DKK149.00

Ca’Brione er et tydeligt bevis på, at Nino Negri og Valtellina-dalen kan andet og mere end at producere fantastiske rødvine. Ca’Brione er en hvidvin produceret af et nøje afstemt mix af Sauvignon Blanc, Chardonnay og Nebbiolo, så den fremstår som en yderst elegant og aromatisk gylden hvidvin.

Nino Negris winemaker Danilo Drocco udtaler; “a white for people who love red”

Categories: , , Tag:
Read more

Sassorosso – Grumello Valtellina Superiore – DOCG

DKK159.00

Sassorosso er en all-round Nebbiolo-vin fra topproducenten Nino Negri i Valtellina-dalen i Lombardiet. En meget lettilgængelig vin med relativt lavt tanninindhold – blød og velafbalanceret.

SKU: N/A Categories: , , , Tag:
Read more

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.