Lyse dråber til jul og nytår

December er i gang, og julehumøret spreder sig omkring os alle. Julen er en tid, hvor venner og familie finder sammen om middags- og frokostborde for sammen at kaste lidt lys ind i den mørke tid. Decembermørket og julemaden inviterer til gode, kraftige rødvine – men på frokostbordene er der i den grad plads til at afveksle med de lyse vine.

Milde gaver fra os til jer

Vi er i julehumør, og giver dig derfor mulighed for at byde dine gæster på et udvalg af vores bedst sælgende hvid- og rosévine fra Bolla og Parini. Vi har enkelte kasser tilbage fra en fantastisk sommersæson, hvor rygtet om vores nye hvid- og rosévine fra Bolla og Parini gik som en løbeild. Så hurtigt gik det, at vi flere gange måtte bestille ekstra sendinger fra Norditalien – og det er fra sommerens sidste sending vi nu kan tilbyde de bedste til spotpris, så dine gæster kan nyde dråberne til sild og rejer gennem hele december.

Nytårstilbud: 25% rabat på Nino Negri Cuvée

Knap har julefreden sænket sig, før nytåret kommer bragende – og så skal der bobler i glasset.Top-producenten Nino Negri producerer en fremragende mousserende vin i de Italienske alper, nord for Piemonte. Cuvée Negri er produceret på de 2 champagnedruer Chardonnay og Pinot Noir – 100% efter champagnemetoden.

Smagen er fyldig, halv-tør, ren og elegant. Cuvée Negri anbefales som aperitif med en salt snack – eller til stort set al anden mad.

Siden 1979 har Nino Negri produceret denne elegante mousserende vin – og dedikeret den til Carlo Negri, der er far til grundlæggeren af vinhuset Nino Negri, – og som i øvrigt var en af de første ønologer i Italien. Der produceres årligt ca. 7000 flasker af denne dejlige vin. Vinens duft har karakter af æble, vilde bær og laurbær.

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.