Lyse dråber til jul og nytår

December er i gang, og julehumøret spreder sig omkring os alle. Julen er en tid, hvor venner og familie finder sammen om middags- og frokostborde for sammen at kaste lidt lys ind i den mørke tid. Decembermørket og julemaden inviterer til gode, kraftige rødvine – men på frokostbordene er der i den grad plads til at afveksle med de lyse vine.

Milde gaver fra os til jer

Vi er i julehumør, og giver dig derfor mulighed for at byde dine gæster på et udvalg af vores bedst sælgende hvid- og rosévine fra Bolla og Parini. Vi har enkelte kasser tilbage fra en fantastisk sommersæson, hvor rygtet om vores nye hvid- og rosévine fra Bolla og Parini gik som en løbeild. Så hurtigt gik det, at vi flere gange måtte bestille ekstra sendinger fra Norditalien – og det er fra sommerens sidste sending vi nu kan tilbyde de bedste til spotpris, så dine gæster kan nyde dråberne til sild og rejer gennem hele december.

Nytårstilbud: 25% rabat på Nino Negri Cuvée

Knap har julefreden sænket sig, før nytåret kommer bragende – og så skal der bobler i glasset.Top-producenten Nino Negri producerer en fremragende mousserende vin i de Italienske alper, nord for Piemonte. Cuvée Negri er produceret på de 2 champagnedruer Chardonnay og Pinot Noir – 100% efter champagnemetoden.

Smagen er fyldig, halv-tør, ren og elegant. Cuvée Negri anbefales som aperitif med en salt snack – eller til stort set al anden mad.

Siden 1979 har Nino Negri produceret denne elegante mousserende vin – og dedikeret den til Carlo Negri, der er far til grundlæggeren af vinhuset Nino Negri, – og som i øvrigt var en af de første ønologer i Italien. Der produceres årligt ca. 7000 flasker af denne dejlige vin. Vinens duft har karakter af æble, vilde bær og laurbær.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *