Vind vores smage-kasse

Vi har samlet en smage-kasse med 6 flasker af de bedste vine fra vores udvalg. Værdi: kr. 1.514,-

Hvis du ikke kan se lykkehjulet – så klik på knappen her.

Deltag i konkurrencen og vind 6 flasker topvin – eller store rabatter!

Nu har du muligheden for at vinde vores smagekasse med 6 flasker af vores absolutte top-vine, GRATIS. Du har også muligheden for at vinde store rabatter, som du kan bruge i butikken.

Drej på lykkehjulet og se med det samme om du har vundet.

Du kan kun deltage én gang, og din kuponkode udløber efter 10 timer, så vi anbefaler, at du indløser din præmie med det samme.

KLIK HER OG INDLØS DIN PRÆMIE I BUTIKKEN MED DET SAMME

Vi præsenterer: Disse TOP-vine kan du vinde gratis eller med rabat!

Smagekasse med top-rødvin

DKK1,110.00 DKK1,050.00

Forkæl dig selv med en smagekasse af vores bedste rødvine fra Nino Negri. Vi har samlet 6 af de bedste flasker fra Norditaliens førende vinhus. Nino Negri, producerer eksklusiv vin på de stejle skråninger af de italienske alper i Valtellina-dalen, der grænser op mod Schweiz, og nu kan du købe seks forskellige flasker med meget forskellig karakter.

Read more

Bolla Le Origini Amarone della Valpolicella Classico DOCG Riserva

DKK229.00

Aromatisk, krydret, mørke og søde frugter samt noter af chokolade.

Read more

Italiensk Royal Flush

DKK1,284.00

Nu kan vi tilbyde en royal flush af Italiensk luksus til vores kundekreds af kræsne livsnydere: Barolo, Brunello, Amarone, Primitivo og Aglianico del Vulture!
Køb disse fantastiske vine enkeltvis, eller klik her og bestil en lækker kasse med én af hver (2 stk af Castello Monaci Artas Primitivo Salento) – 6 flasker med velsmag og luksus.

 

Read more

Nebbiolo Luksus Sixpack

DKK874.00

Vi har samlet en luksus-gave af velsmag fra Norditaliens blå perle: Nebbiolo-druen. Nebbiolo-druen anses af mange for at være ”toppen af poppen” blandt de italienske druer og du kan nu forkæle dig selv, eller én du holder af, med en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Read more

#Bio Primitivo Salento IGT Vino Biologico 2019

DKK89.00

Vinen har en dybrød farve, er fløjlsblød og har en duft af røde bær, sorte kirsebær, sort peber og vanilje. Smagen er intens og fyldig, med en koncentreret smag af røde bær og en finish med et strejf af lakrids.

Read more

Castello Monaci Artas Primitivo Salento IGT 2017

DKK199.00

Castello Monaci Artas Primitivo Salento har en lys og intens rubinrød farve, og en skøn, kompleks og æterisk duft. I næsen giver den oplevelsen af vilde bær i perfekt harmoni med søde noter af balsamico og aroma af ristet kaffe. Smagen er fuld, varm, blød, meget omsluttende med bløde og elegante tanniner. Lukkes med en behagelig baggrund af rød frugt.

Read more

Re Manfredi Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG 2013

DKK169.00

Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG har en levende, glødende rubinrød farve og en generøs, kompleks næse med tydelige antydninger af moreller og kirsebær og et hint af vanilje med en varm, krydret finish. En virkelig stærk personlighed for en vin, med en fantastisk balance og perfekt afmålte, silkeagtige tanniner. 

Read more