Vind vores smage-kasse

Vi har samlet en smage-kasse med 6 flasker af de bedste vine fra vores udvalg. Værdi: kr. 1.514,-

Hvis du ikke kan se lykkehjulet – så klik på knappen her.

Deltag i konkurrencen og vind 6 flasker topvin – eller store rabatter!

Nu har du muligheden for at vinde vores smagekasse med 6 flasker af vores absolutte top-vine, GRATIS. Du har også muligheden for at vinde store rabatter, som du kan bruge i butikken.

Drej på lykkehjulet og se med det samme om du har vundet.

Du kan kun deltage én gang, og din kuponkode udløber efter 10 timer, så vi anbefaler, at du indløser din præmie med det samme.

KLIK HER OG INDLØS DIN PRÆMIE I BUTIKKEN MED DET SAMME

Vi præsenterer: Disse TOP-vine kan du vinde gratis eller med rabat!

#Bio Primitivo Salento IGT Vino Biologico

DKK89.00

Vinen har en dybrød farve, er fløjlsblød og har en duft af røde bær, sorte kirsebær, sort peber og vanille. Smagen er intens og fyldig, med en koncentreret smag af røde bær og en finish med et strejf af lakrids.

Read more

Adventskalender 2020: #Bio Økologisk

DKK336.00 DKK299.00

Vi har udvalgt fire skønne vine og pakket dem i æsker, så de kan indgå i julens fornøjelige traditioner og forsøde ventetiden. Denne adventskalender indeholder 4 skønne økologiske vine: #Bio Valpolicella, #Bio Primitivo, #Bio Grillo og #Bio Prosecco.

Category:
Read more

Castello Monaci Artas Primitivo Salento IGT 2017

DKK199.00

Castello Monaci Artas Primitivo Salento har en lys og intens rubinrød farve, og en skøn, kompleks og æterisk duft. I næsen giver den oplevelsen af vilde bær i perfekt harmoni med søde noter af balsamico og aroma af ristet kaffe. Smagen er fuld, varm, blød, meget omsluttende med bløde og elegante tanniner. Lukkes med en behagelig baggrund af rød frugt.

Category: Tags: ,
Read more

Re Manfredi Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG 2015

DKK169.00

Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG har en levende, glødende rubinrød farve og en generøs, kompleks næse med tydelige antydninger af moreller og kirsebær og et hint af vanilje med en varm, krydret finish. En virkelig stærk personlighed for en vin, med en fantastisk balance og perfekt afmålte, silkeagtige tanniner. 

Read more

Ca’Bianca Barolo DOCG 2016

DKK229.00 DKK199.00

Barolo er en vin, der er synonym med tradition og elegance, og en intens aroma. Vinen, der er produceret på Nebbiolo-druen, har en intens bouquet af modne vilde kirsebær og krydderier, antydning af læder, bløde tanniner og er behageligt frisk med en elegant eftersmag af lakrids.

 

Category: Tags: ,
Read more

Melini Brunello di Montalcino DOCG 2014

DKK329.00 DKK299.00

Melino Brunello har en strålende rubinrød farve, der går mod granatrød med alderen. Dens bouquet er intens, ren, behagelig og raffineret og minder om sød violet, læder og chokolade, med behagelige antydninger af vilde bær og vanilje. Dens smag indfrier til fulde løfterne, i en velafbalanceret, fyldig vin med gode, bløde tanniner og en solid struktur.

Category: Tags: ,
Read more

Santi Proemio Amarone Della Valpolicella DOCG 2013

DKK249.00 DKK219.00

Proemio er Santis topvin, en blanding af Corvina, Corvinone og en lille mængde Rondinella. Fyldig, intens og krydret. Smagsnuancer af modne blommer, solbær og tranebærsyltetøj med et hint af appelsinskal. Den kærtegner ganen med en fornemmelse af runde, fløjlsagtige tanniner og behagelig syre.

Category: Tags: ,
Read more