Boever Carte Blanche – Brut

249,00 kr.

Denne champagne er en oplagt mulighed at nyde til snacks før middagen eller over et måltid. Den har en delikat skummende krave og en gul guld farvet kappe med lyse blanke pletter. I aromaen finder man et sprødt og frugtagtigt strejf af frisk frugt (æble, fersken), smagen er ligeledes sprød og med nogle dejlig tilbagevendende noter af citrus og frisk frugt. Champagnen er lavet på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay.

Beskrivelse

Terroirs: Louvois – Bouzy – Aÿ – Tours-sur-Marne

Vinstokkenes gennemsnitsalder: 20 år

Jordbund: Kalksten

Vinfremstillingsproces:

  • Alkoholisk gæring i kar
  • Gennemført malolaktisk gæring
  • Dosering 10 g/l (brut)
  • Lagret i 3 år i kælderen

Champagne Pierre Boever et Fils er baseret i området Tauxieres-Mutry, nord for Epemay i Montagne de Reims. Familien er 3. generation af uafhængige Champagneproducenter (Recoltants Manipulants) siden 1946. Hele Deres produktion er lavet ved hjælp af den traditionelle metode. Druerne til vinene kommer fra grand cru-vinstokke i Louvois, Bouzy og Ay. Vinstokkene og druerne dyrkes og behandles bæredygtigt, og huset har i alt 5ha marker, hvoraf 3,5ha er Pinot Noir og 1,5ha er Chardonnay.

Et navn, en arv, en passion, et terroir

Producenten Boever ser vinfremstillingsprocessen som en kunstform. Mens blandingen af vinen er et godt tidspunkt for familien til at samles og smage hvidvinen, er det familiens vinekspert, Sebastien der har ansvaret for omhyggeligt at blande årets høst, udvalgte årgange og reservevine for at skabe den korrekt blanding der udgør husets Champagner og for at give dem den helt perfekte og karakteristiske champagnestil BOEVER A&S er så berømt for. Hver af de 9 faser, der er involveret i fremstillingen af vinen, finder sted in-house, før Champagnen ender på dit bord.

Vinens lagringsproces er af allerstørste betydning

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.