Bischofliche Weinguter Trier – Trittenheimer

119,00 kr.

En afbalanceret Kabinett Riesling, som bliver en spændende drikkeoplevelse på grund af sin velafbalceret syre. Mineral, krydderi, fyldig frugt ender i et elegant og harmonisk forhold, en virkelig nydelse fra Mosel.

Beskrivelse

Hos Bischöfliche Weingüter Trier er bæredygtige dyrkningsmetoder en del af det at lave vin der beskytter jorden og hjælper vinstokkene med at finde den rette balance til at levere perfekt modne druer.

Druerne til denne Risling er omhyggeligt udvalgt og håndplukket, og de gæres i små rustfri ståltanke for at bevare den elegante og frugtagtige karakter. Vinen ligger efter gæring et par måneder og hviler, Sur Lie, før den tappes på flaske i foråret efter høsten.

Vinmarken – der er ikke noget mere mineralt end denne, tørre Kabinett fra vinmarker langs Kasel, og på de rigtige gode årgange produceres den mest elegante Riesling-vin med skiferkarakter fra RUWER i Kasel.

Producenten Bischöfliche Weingüter Trier opstod ved fusionen af tre legendariske vingårde, og det afspejler sig også tydeligt i både vine og logo. Siden 2011 årgangen kombinerer logoet våbenskjoldene fra alle tre vinslotte og understreger visuelt triaden Bischöfliche Weingüter Trier.

De enkelte vinmarker langs floderne Mosel, Saar og Ruwer er på mange måder helt specielle og inkludere mange internationalt anerkendte navne. På grund af den århundredgamle historie med biskoppeligt ejerskab af vinmarkerne ligger langt de fleste af vinmarkerne i hjertet af de kendte områder, hvoraf de fleste var meget mindre før den store vinlovsreform i 1971, end de er i dag.

I dag er regionen synonym med store vine, der får dig til at smage og føle den tætte sammenkobling af historiske, naturlige og menneskelige faktorer med hver dråbe.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.