Bischofliche Weinguter Trier – Pinot Noir

179,00 kr.

Duften er intens og kompleks, her stiger specielt noter af violer og kirsebær op fra glasset og kombineres med delikate røgede noter og et strejf af tobak. Smagen af Pinot Noir er livlig og frisk, med en fin blanding af krydderier og kraftige mørke bær, kirsebær. Resultatet er en vidunderlig silkeagtig vin, hvor de solrige og varme årgang tilfører lidt mere kraft til den golde skiferjord og giver vinen i disse årgange mere fylde.

Beskrivelse

Hos Bischöfliche Weingüter Trier er bæredygtige dyrkningsmetoder en grundlæggende del af det, at lave vin. Filosofien går ud på at beskytte jorden, og hjælpe vinstokkene med at finde den rette balance til at levere perfekt modne druer.

Druerne til denne Pinot Noir er omhyggeligt udvalgt og plukkes med omhu. Efter 21 dage gæring opbevares vinen i 10 måneder på 1000 liter egetræsfade, før den tappes på flaske.

Vinmarken – en traditionel og typisk Mosel mark med stejle skråninger og udbredt skifer i jorden.

Producenten Bischöfliche Weingüter Trier opstod ved fusionen af tre legendariske vingårde, og det afspejler sig også tydeligt i både vine og logo. Siden 2011 årgangen kombinerer logoet våbenskjoldene fra alle tre vinslotte og understreger visuelt triaden Bischöfliche Weingüter Trier.

De enkelte vinmarker langs floderne Mosel, Saar og Ruwer er på mange måder helt specielle og inkluderer mange internationalt anerkendte navne. Bischöfliche Weingüter Triers historie rækker århundreder tilbage i tiden. En tid hvor de bedste vinmarker ofte var i kirkens besiddelse. Det er også tilfældet for Bischöfliche Weingüter Triers marker, der er resultatet af en sammenlægning i 1966 af tre ”bispelige” vingårde, der oprindeligt blev stiftet i hhv. 1773, 1840 og 1851. Vinmarkerne ligger således i hjertet af de bedst kendte områder i regionen.

I dag er regionen synonym med store vine, der får dig til at smage og føle den tætte sammenkobling af historiske, naturlige og menneskelige faktorer med hver dråbe.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.