Bischofliche Weinguter Trier – Graacher

119,00 kr.

En tør Risling behøver ikke at være alkoholtungt, og denne Kabinett danser let og elegant på tungen og er på samme tid intens og fuld af karakter. Kontrasten mellem forfriskende citrusaromaer og en fin salthed, som er meget typisk for Graach-terroiret, hvor jordbunden er primært præget af skifer, der skaber en struktur i vinen der formidler “temperament og spænding”. En sand nydelse, hvor man takket være det lave alkoholindhold, med stor fornøjelse kan drikke et ekstra glas.

Beskrivelse

Hos Bischöfliche Weingüter Trier er bæredygtige dyrkningsmetoder en del af det at lave vin der beskytter jorden og hjælper vinstokkene med at finde den rette balance til at levere perfekt modne druer.

Druerne til denne Risling er omhyggeligt udvalgt og håndplukket, og de gæres i små rustfri ståltanke for at bevare den elegante og frugtagtige karakter. Vinen ligger efter gæring et par måneder og hviler, Sur Lie, før den tappes på flaske i foråret efter høsten.

Vinmarken – Graacher-marken repræsenterer elegance og styrke, skråningen går fra syd til sydvest med kalkholdig skifer og stenet underlag, fyldt med fin jord der effektivt sørger for vandafledning. Riesling fra denne mark har mange facetter med et yderst behageligt spil mellem frugt, syre, krydderier og mineraler.

Producenten Bischöfliche Weingüter Trier opstod ved fusionen af tre legendariske vingårde, og det afspejler sig også tydeligt i både vine og logo. Siden 2011 årgangen kombinerer logoet våbenskjoldene fra alle tre vinslotte og understreger visuelt triaden Bischöfliche Weingüter Trier.

De enkelte vinmarker langs floderne Mosel, Saar og Ruwer er på mange måder helt specielle og inkludere mange internationalt anerkendte navne. På grund af den århundredgamle historie med biskoppeligt ejerskab af vinmarkerne ligger langt de fleste af vinmarkerne i hjertet af de kendte områder, hvoraf de fleste var meget mindre før den store vinlovsreform i 1971, end de er i dag.

I dag er regionen synonym med store vine, der får dig til at smage og føle den tætte sammenkobling af historiske, naturlige og menneskelige faktorer med hver dråbe.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.