Re Manfredi Bianco Basilicata IGT

89,00 kr.

En dejlig gylden hvidvin, med lavt syreindhold og aromatisk sødme. En dejlig gylden hvidvin med duft af æbled samt noter af citrus, jasmin og salvie. Frisk, aromatisk og en anelse sødme i smagen.

Beskrivelse

Müller Thurgau er en drue med lavt syreindhold. Den giver vin, der er blød og rund i smagen. Sammen med den aromatiske og krydrede Traminer Aromatico er der kommet en dejlig gylden hvidvin med duft af æble, samt noter af citrus, jasmin og salvie. Smagen er frisk, aromatisk og samtidig med rest af sødme.

Druerne vokser 400 meter over havets overflade. Efter en tidlig høst i august – september måned gennemgår de en kort kontrolleret macerationsproces og flaskes efter at have ligget på ståltanke i ca. 2 måneder. Herefter er Il Manfredi klar til at blive nydt – eller blive gemt i 1-2 år.

Il Manfredi kan anbefales til lette ferske fiske- og skaldyrsretter, sushi og sashimi. Derudover matcher den oste, der ellers vil kalde på en Gewürztraminer. Vinens sødme kan også sagtens spille op til mad med lidt fedme. Men prøv den også uden noget – f.eks. som aperitif.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.