Parini – Pinot Grigio Blush – Delle Venezie

49,00 kr.

Vinen har en fin duft af vilde blomster med et strejf af honning og banan – og en smag af pære og fersken. Anbefales til: Aperitif evt. med salte snacks, skaldyr og fisk, fjerkræ og andet lyst kød. Kan også sagtens nydes helt uden mad.

Ikke på lager

Beskrivelse

En lys, laksefarvet rosévin baseret 100% på Pinot Grigio druen. Pinot Grigio er en grå druesort og en farvemutation af Pinot Noir. Pinot Grigio anvendes derfor både til produktion af hvid- og rosevin – afhængig af produktionsmetoden. Denne rosévin kommer fra vinstokke fra Pavia-provinsen i Lombardiet. Druerne høstes sidst i august måned. For af opnå rosévinens karakteristika – farve og smag – af Pinot Grigio, udsættes druerne for en kort maceration, inden vinen lagres på ståltanke og herefter kommer på flaske. Vinen har en fin duft af vilde blomster med et strejf af honning og banan – og en smag af pære og fersken.

Anbefales til: Aperitif evt. med salte snacks, skaldyr og fisk, fjerkræ og andet lyst kød. I det hele taget god til kold buffet, da vinen kan ledsage rigtig meget. Kan også sagtens nydes helt uden mad.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.