Vigneti La Selvanella Chianti Classico DOCG Riserva

119,00 kr.

Lys rubinfarvet. Gennemgående, kompleks næse, med moden bærfrugt og gladiolus i forgrunden, samt antydninger af viol og balsamico. Velsmagende med elegant baggrund af skovbund og noter af kirsebær, blomme, oregano, kaffe, balsamico og ristede mandler.

 

Beskrivelse

2016 var et godt år på La Fattoria La Selvanella, der ligger i kommunen Radda in Chianti i Classico-zonen. Et mildt forår blev efterfulgt af en fremragende sommer med lange, varme og solfyldte dage, og sparsom nedbør, hvilket gav druerne perfekte betingelser for modenhed og saftighed. Betydelige nat-dag temperaturudsving i september afsluttede den gode vækst- og modningssæson og gav grundlag for en vin med en markant aromatisk profil.

Mindst tre ugers maceration og gæring delvist med såkaldt ”autoktone gærtyper”(gærtyper, der findes naturligt i omgivelserne), og malolaktisk gæring på trætønder. Efterfølgende lagring på egefade før aftapning og yderligere lagring på flaske.

Elegante og subtile aromaer, samt en god balanceret syre. En vin der kan drikkes nu, og som har mange års udviklingspotentiale. – 15 til 20 år.

Vi anbefaler vinen til rødt kød, vildt samt modne oste.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.