Italiensk Royal Flush

1.249,00 kr.

Nu kan vi tilbyde en royal flush af Italiensk luksus til vores kundekreds af kræsne livsnydere: Barolo, Brunello, Amarone, Primitivo og Aglianico del Vulture!
Køb disse fantastiske vine enkeltvis, eller klik her og bestil en lækker kasse med én af hver (2 stk af Castello Monaci Artas Primitivo Salento) – 6 flasker med velsmag og luksus.

 

Beskrivelse

Nu kan vi tilbyde en royal flush af Italiensk luksus til vores kundekreds af kræsne livsnydere: Barolo, Brunello, Amarone, Primitivo og Aglianico del Vulture!
Det er ikke uden en vis stolthed, at vi kan præsentere det seneste, imponerende line-up af kvalitetsvin – en rejse i velsmag gennem nogle af Italiens bedste vinregioner – fra Piemonte i nord til Basilicata og Apulien i syd.

Køb disse fantastiske vine enkeltvis ved at klikke på linkene herunder, eller bestil en kasse med én af hver (2 stk af Castello Monaci Artas Primitivo Salento) – 6 flasker med velsmag og luksus.

Ca’Bianca Barolo DOCG
Barolo er en vin, der er synonym med tradition og elegance, og en intens aroma. Vinen, der er produceret på Nebbiolo-druen, har en intens bouquet af modne vilde kirsebær og krydderier, antydning af læder, bløde tanniner og er behageligt frisk med en elegant eftersmag af lakrids. Druerne høstes i midten af oktober. Plukningen sker udelukkende manuelt. Når druerne er ankommet i kælderen, presses og afstilkes de først og derefter overføres de til temperaturstyrede lodrette gæringsbeholdere. Efter gæringen lagres de unge vine i en kombination af store slovenske egetønder og nye og brugte franske tønder i en periode på 20 måneder.

Melini Brunello di Montalcino DOCG
Melino Brunello har en strålende rubinrød farve, der går mod granatrød med alderen. Dens bouquet er intens, ren, behagelig og raffineret og minder om sød violet, læder og chokolade, med behagelige antydninger af vilde bær og vanilje. Dens smag indfrier til fulde løfterne, i en velafbalanceret, fyldig vin med gode, bløde tanniner og en solid struktur.

Castello Monaci Artas Primitivo Salento IGT x 2
Castello Monaci Artas Primitivo Salento har en lys og intens rubinrød farve, og en skøn, kompleks og æterisk duft. I næsen giver den oplevelsen af vilde bær i perfekt harmoni med søde noter af balsamico og aroma af ristet kaffe. Smagen er fuld, varm, blød, meget omsluttende med bløde og elegante tanniner. Lukkes med en behagelig baggrund af rød frugt.

Santi Proemio Amarone Della Valpolicella DOCG
Proemio er Santis topvin, en blanding af Corvina, Corvinone og en lille mængde Rondinella. Fyldig, intens og krydret. Smagsnuancer af modne blommer, solbær og tranebærsyltetøj med et hint af appelsinskal. Den kærtegner ganen med en fornemmelse af runde, fløjlsagtige tanniner og behagelig syre.

Re Manfredi Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG
Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG har en levende, glødende rubinrød farve og en generøs, kompleks næse med tydelige antydninger af moreller og kirsebær og et hint af vanilje med en varm, krydret finish. En virkelig stærk personlighed for en vin, med en fantastisk balance og perfekt afmålte, silkeagtige tanniner.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.