Santi Proemio Amarone Della Valpolicella DOCG

249,00 kr.

Proemio er Santis topvin, en blanding af Corvina, Corvinone og en lille mængde Rondinella. Fyldig, intens og krydret. Smagsnuancer af modne blommer, solbær og tranebærsyltetøj med et hint af appelsinskal. Den kærtegner ganen med en fornemmelse af runde, fløjlsagtige tanniner og behagelig syre.

Beskrivelse

Proemio er Santis topvin, der til stadighed roses af vinmagasiner og -anmeldere over hele verden.

Proemio er en blanding af Corvina, Corvinone og en lille mængde Rondinella. Høsten udføres manuelt, og begynder i slutningen af september, hvor kun det bedste af vinmarkens druer bliver anvendt, typisk omkring 10% af vinmarkens udbytte. Druerne placeres i trækasser og tørres under kontrolleret fugtighed indtil februar det følgende år. Efter presning finder den traditionelle maceration sted over en periode på mere end tre uger. Vinen ældes i barriques de første 18 måneder og derefter i store tønder, begge af fransk eg, i i alt fire år. Den ældes yderligere i flaske i ca. et år, inden den frigives til markedet.

Smagsnuancer

Fyldig, intens og krydret. Smagsnuancer af modne blommer, solbær og tranebærsyltetøj med et hint af appelsinskal. Den kærtegner ganen med en fornemmelse af runde, fløjlsagtige tanniner og behagelig syre.

 

 

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.