Melini Brunello di Montalcino DOCG

359,00 kr.

Melino Brunello har en strålende rubinrød farve, der går mod granatrød med alderen. Dens bouquet er intens, ren, behagelig og raffineret og minder om sød violet, læder og chokolade, med behagelige antydninger af vilde bær og vanilje. Dens smag indfrier til fulde løfterne, i en velafbalanceret, fyldig vin med gode, bløde tanniner og en solid struktur.

Beskrivelse

Brunello di Montalcino er en fornem ambassadør for italienske topkvalitetsvine i hele verden. Melini Brunello har en strålende rubinrød farve, der går mod granatrød med alderen. Dens bouquet er intens, ren, behagelig og raffineret og minder om sød violet, læder og chokolade, med behagelige antydninger af vilde bær og vanilje. Dens smag indfrier til fulde løfterne, i en velafbalanceret, fyldig vin med gode, bløde tanniner og en solid struktur.

Brunello di Montalcino er en af Italiens mest berømte og prestigefyldte vine. Brunello-vinmarker plantes på bakker med god eksponering til solen, i højder, der ikke overstiger 600 meter. Denne grænse er beregnet til at sikre, at druerne når optimal modenhed og smag, før de høstes.

Brunello di Montalcino er udelukkende fremstillet af Sangiovese Grosso-druer, der dyrkes på skråningerne omkring Montalcino. Sangiovese Grosso er den store bærform af den normale Sangiovese. Navnet betyder ‘lille mørk’. Brugen af “grosso” (stor) og dens optagelse i vinens navn er nyttig til at skelne denne vin fra Chianti.

Fremragende med pastaretter garneret med kraftige saucer, med velsmagende vildt og fjerkræ. Også usædvanligt god med modne og krydrede oste.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.