Vigna Ca’ Guicciardi Superiore DOCG

279,00 kr.

Vigna Ca’ Guicciardi Superiore DOCG er en fantastisk nebbiolo-vin fra et af Italiens mest respekterede vinhuse, Nino Negri. Den har en intens, lys rød rubinrød farve , markante aromaer af moden rød frugt med fremherskende noter af sorte kirsebær, solbær, krydderier (lakrids, nelliker og kanel) og tørret viol. Varmen og lyset under modningen giver runde og fyldige fyldige tanniner i munden.

 

Beskrivelse

Marken og vinen har fået sit navn fra bondehuset, der ligger i hjertet af den. Bjergskråningerne er karakteristisk ved sine små men stejle dale, hvor store klippevægge veksler med terrasser, der understøttes af nogle af de højeste tørre stenmure i Valtellina. Stenens særlige farve, der tenderer mod en kvartslignende hvid, forøger solens kraft, hvilket fører til højere temperaturer og mere lys end i andre dele af dalen hvilket bidrager til at øge vinens frugtighed.

Druerne til Vigna Ca’ Guicciardi er fra 10 til 50 år gamle vinstokke, lokaliseret mellem 370 og 480 meter over havets overflade og mod syd øst, syd og sydvest. Druerne håndplukkes fra den 14. oktober til den 18. oktober, herefter afstilkes de og knuses.

Efter den alkoholiske og malolaktiske gæring lagrer vinen i mindst 12 måneder i mellemstore egetræsfade, herefter yderligere seks måneder på flaske.

Vinen er velegnet til rødt kød, lam, vildt og modne oste.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.