Jubilus Fruhburgunder Trocken

129,00 kr.

Den frugtige Jubilus Frühburgunder Trocken har en rubinrød farve. Bouqueten har tydelige noter af brombær og andre bærfrugter. I ganen er der dejlige noter af vanilje og krydderier. Lavet på 100 % Frühburgunder, som er en tidligere modnende mutation af Spätburgunder. Denne Frühburgunder er en fyldig vin med integrerede og velbalancerede tanniner. Vinen har en relativt  lav syre i “Jubilus” – typisk for  Frühburgunder, som  er lidt blødere og rundere end Spätburgunder. Passer godt til saftige stege,  lyst kød og ost.

Beskrivelse

Kriechels Jubilus linie blev skabt ifm. Weingut Peter Kriechels 50 års jubilæum i 2002. Jubilus blev så godt modtaget af kunderne, at Kriechels besluttede at gøre linien til en permanent del a sortimentet. Kriechel valgte i samme forbindelse at navnebeskytte Jubilus-vinene.

Jubilus Frühburgunder Trocken kan nydes som den er – gerne lettere afkølet – eller som en perfekt ledsager til saftige stege,  lyst kød og ost.

Familievingården Weingut Peter Kriechel i Ahrweiler blev grundlagt i 1952, da Peter Kriechel Sr. plantede de første vinstokke med et areal på i alt 1,5 hektar. I dag – over 70 år senere – drives vingården af tredie generation, Michael og Peter Kriechel, og det samlede areal er vokset til 28 hektar. Weingut Peter Kriechel er således den største privatejede vingård i Ahr-distriktet.

I dag fokuserer vingården hovedsageligt på Bourgognesorter, som udgør over 90% af vinmarkerne. (65 % Spätburgunder (Pinot Noir), 15 % Frühburgunder, 10 % Weissburgunder (Pinot Blanc) og Grauburgunder (Pinot Gris).

Med over 4 hektar Frühburgunder er vingården den største private producent af denne Ahr-specialitet, som er en tidligere modnende mutation af Spätburgunder. 

Når der arbejdes i vinmarkerne, lægges der stor vægt på naturlig og bæredygtig dyrkning. Der bruges kun organisk gødning, og der anvendes ikke insektmidler og botryticider. For at øge kvaliteten beskæres og grønthøstes der, således at mængden af druer halveres på de fleste vinmarker. Vinmarkerne plejes optimalt i henhold til den nyeste viden, og druerne høstes selektivt i hånden af faglærte arbejdere.

For at fortsætte den regionale idé i kælderen har vingården i flere år haft fade lavet af lokal Ahr-eg.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.