Re Manfredi Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG

169,00 kr.

Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG har en levende, glødende rubinrød farve og en generøs, kompleks næse med tydelige antydninger af moreller og kirsebær og et hint af vanilje med en varm, krydret finish. En virkelig stærk personlighed for en vin, med en fantastisk balance og perfekt afmålte, silkeagtige tanniner. 

Beskrivelse

Serpara er navnet på Re Manfredi’s vigtigste vingård repræsenteret ved symbolet på den kejserlige sorte ørn fra Schwaben. Navnet stammer fra “slangernes sted”, opkaldt efter den ekstraordinære eksponering, der gør klimaet meget mildt selv i de koldeste perioder af året. Serpara Aglianico del Vulture Superiore DOCG er en vin, der skabes, efter en omhyggelig udvælgelse af de bedste druer fra de gamle vinmarker. Efter høsten, udført hen mod slutningen af ​​oktober, finder vinificeringen og den efterfølgende modning sted i franske Allier-barriques, tønder, der takket være deres naturlige egenskaber er i stand til at tæmme Aglianicos kraft, hvilket gør den varm og fløjlsagtig med stor struktur og finesse.

Smagsnuancer

Levende, glødende rubinrød farve og en generøs, kompleks næse med tydelige antydninger af moreller og kirsebær og et hint af vanilje med en varm, krydret finish. En virkelig stærk personlighed for en vin, med en fantastisk balance og perfekt afmålte, silkeagtige tanniner. 

Re Manfredi

Re Manfredi blev etableret i 1998 i hjertet af produktionszonen Aglianico del Vulture kun få kilometer fra Venosa, en lille by kendt som fødestedet for den latinske digter, Horace. Ejendommen strækker sig over mere end 120 hektar med vinmarker, der er bundet i guyot og cordon-stil. Ved siden af ​​denne gård ligger den dynamiske og moderne “Terre degli Svevi” vingård, der drives af Christian Scrinzi. Virksomheden har et moderne vinfremstillingsanlæg og en prestigefyldt barrique-kælder, hvor vinene ældes.

Hele ejendommen har en ideel placering ved foden af ​​Mount Vulture, og her vokser vinstokke i et meget specielt mikroklima. Vinmarkerne dyrkes næsten udelukkende med Aglianico-vinstokken: 30 ha med tyve år gamle planter, der er bundet i Guyot-stil, og 10 ha ti år gamle vinstokke, der er bundet i kordoner i en højde af 420 meter over havet i Venosa. Ud over disse har ejendommen en mindre produktion af hvide druer, såsom Muller og Gewürztraminer, i 20 ha 5/10 år gamle vinmarker, der er bundet på guyot-måde i en højde på 420 meter over havet.

Check denne video der er lavet af vinmageren med det formål at understøtte præsentationen af vinen bedst muligt, illustrerer årgangens (2016) karakteristika og vinens organoleptiske profil.

 

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.