Kriechel Top Smagkasse

1.200,00 kr.

Forkæl dig selv med en smagekasse af de bedste vine fra Weingut Peter Kriechel. Du får 5 af de bedste vine (6 flasker, 2 x Ahr-Spätburgunder) fra et af AHR distriktets førende vinhus. Weingut Peter Kriechel producerer eksklusiv vin på de stejle skråninger i den tyske AHR dale hvor omkring tre millioner vinstokke strækker sig ud mod solen, der på denne breddegrad skinner i næsten 1.500 timer om året. Dybt fra undergrunden strømmer mineralske vandkilder som biddrager til vines endelig kompleksitet, og du kan nu købe disse 5 vine (6 flasker) med meget forskellig karakter.

Beskrivelse

Kassen indeholder:

1 fl. Marienthaler Rosenberg Frühburgunder Trocken

Marienthaler Rosenberg Frühburgunder Trocken er den absolutte topvin fra Weingut Peter Kriechel. I glasset er det en mørk, tæt og kraftig Frühburgunder, der i næsen præsenterer sig som en intens, frugtagtig vin, med noter af røde og sorte ribs samt kirsebær. Den er tør og fyldig på ganen med fast syre og intense tanniner.

1 fl. Neuenahrer Sonnenberg Spätburgunder Trocken

Røde bær, urter, tørret kød og duften af træ er nogle af de noter man finder i denne vin. Vinen er kompakt og kraftig i munden, men samtidig passende blød. En fyldig med modne tanniner og sød frugt. En elegant Spätburgunder med en lang eftersmag.

1 fl. Kräuterberg Spätburgunder

Denne Spätburgunder viser en lys rubinrød farve i glasset og vinen er stærkt præget af skiferjorden hvori den vokser. På trods af sin styrke er den ekstremt elegant. Det er en meget mangesidet Burgunder, fuld af saft og syrlig kirsebærfrugt.Brændte aromaer ledsager de udtalte noter med urter, balsamico og eukalyptus. Vidunderlig mineralitet og finesse.

1 fl. Ahr-Spätburgunder -B-

Denne vin har en smuk kirsebærrød farve, og dens aromastruktur minder også om kirsebær og forskellige krydderier. På ganen er der et vidunderligt samspil mellem frugten af Spätburgunder, fra skiferbund og subtile ristede aromaer, røgfyldt træ med kakao og kaffenoter. Fløjlsagtig med lidt syre og blomste i finishen.

2 fl. Ahr-Spätburgunder

Denne klassiske Spätburgunder har en klar, rubinrød farve. På næsen minder aromaerne om kirsebær og let mørke bær, især cassis. Disse aromaer, der er typiske for Spätburgunder, kan også genkendes i smagen. Vinen er tør med velintegrerede tanniner og elegant syreindhold. Samlet set en meget rund og harmonisk vin.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.