Jubilus Fruhburgunder Goldkapsel

249,00 kr.

Denne Frühburgunder er intens purpurrød i glasset med granatrefleksioner. Kompleks med aromaer  af blåbær, kirsebær, balsamico, blodappelsin og efterårsblade, kombineret med intense krydrede aromaer  med elementer af sort peber og urter. I munden er vinen tør med velintegreret syre, bløde tanniner og ristede toner. Alt i alt er vinen frisk og livlig. En kraftfuld Frühburgunder med en bourgognes elegance. Modnet i mindst 12 måneder på franske egetræsfade. Den helt rigtige vin til særlige stunder.

Beskrivelse

Familievingården Weingut Peter Kriechel i Ahrweiler blev grundlagt i 1952, da Peter Kriechel Sr. plantede de første vinstokke med et areal på i alt 1,5 hektar. I dag – over 70 år senere – drives vingården af tredie generation, Michael og Peter Kriechel, og det samlede areal er vokset til 28 hektar. Weingut Peter Kriechel er således den største privatejede vingård i Ahr-distriktet.

I dag fokuserer vingården hovedsageligt på Bourgognesorter, som udgør over 90% af vinmarkerne. (65 % Spätburgunder (Pinot Noir), 15 % Frühburgunder, 10 % Weissburgunder (Pinot Blanc) og Grauburgunder (Pinot Gris)).

Med over 4 hektar Frühburgunder er vingården den største private producent af denne Ahr-specialitet, som er en tidligere modnende mutation af Spätburgunder. 

Når der arbejdes i vinmarkerne, lægges der stor vægt på naturlig og bæredygtig dyrkning. Der bruges kun organisk gødning, og der anvendes ikke insektmidler og botryticider. For at øge kvaliteten beskæres og grønthøstes der, således at mængden af druer halveres på de fleste vinmarker. Vinmarkerne plejes optimalt i henhold til den nyeste viden, og druerne høstes selektivt i hånden af faglærte arbejdere.

For at fortsætte den regionale idé i kælderen har vingården i flere år haft fade lavet af lokal Ahr-eg.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.