Ca’Bianca Barolo DOCG

209,00 kr.

Barolo er en vin, der er synonym med tradition og elegance, og en intens aroma. Vinen, der er produceret på Nebbiolo-druen, har en intens bouquet af modne vilde kirsebær og krydderier, antydning af læder, bløde tanniner og er behageligt frisk med en elegant eftersmag af lakrids.

 

Beskrivelse

Barolo er en af de mest berømte italienske vine, der stammer fra hjertet af Langhe-bakkerne kun få kilometer syd for byen Alba. Det er en vin, der er synonym med tradition og elegance, og en intens aroma.

Langhe-zonen, både området nær Asti og det nærliggende Alba, er et fremragende vinområde, især til dyrkning af Nebbiolo-sorten, som ikke kun spiller en vigtig rolle på den italienske vin-scene, men også internationalt. 

Druerne høstes i midten af oktober. Plukningen sker udelukkende manuelt. Når druerne er ankommet i kælderen, presses og afstilkes de først og derefter overføres de til temperaturstyrede lodrette gæringsbeholdere. Efter gæringen lagres de unge vine i en kombination af store slovenske egetønder og nye og brugte franske tønder i en periode på 20 måneder.

Terroir

Ca Bianca Barolo produceres på Nebbiolo-druer fra lavtydende vinstokke, plantet i høj tæthed. Vinmarkerne ligger på en øst / sydøstvendt skråning i ca. 300 meters højde.

Smagsnuancer

Vinen har en intens bouquet af modne vilde kirsebær og krydderier, antydning af læder, bløde tanniner og er behageligt frisk med en elegant eftersmag af lakrids.

"MATCH MED MADEN"

Passer godt til

Okse

Gris

Kylling

Lam

Fisk

Vildt

Vegetar

Aperitif

Ost

Pasta

ANDRE SPÆNDENDE PRODUKTER

Scroll to Top

BEKRÆFT DIN ALDER

Vi kan kun sælge alkohol til personer over 18 år. Bekræft venligst din alder herunder.

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.